Salată cu pui si pere

Printeaza

Salată cu pui si pere

Salată cu pui cu pere

Ingrediente:

  • 4 buc. file de pui (a circa 150 g)
  • 6 linguri ulei
  • sare,
  • piper
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • 2 linguri oţet din vin alb
  • 1 vârf de cuţit de zahăr
  • 1 salată
  • 2 pere
  • 100 g brânză cu mucegai

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea şi uscaţi-o pe un şervet de bucă­tărie. Prăjiţi-o cea 15 minute în 2 linguri de ulei, având grijă să o întoarceţi pe ambele părţi, până capătă o culoare maronie. Apoi săraţi-o şi piperaţi-o.

Pentru dressing, amestecaţi su­cul de lămâie, oţetul, zahărul, sarea şi piperul. încorporaţi uleiul rămas. Pregătiţi salata, tăiaţi-o fâşii şi asezonaţi-o. Spălaţi perele, îndepărtaţi-le seminţele şi tăiaţi-le felioare. Aşezaţi-le peste salată.

Tăiaţi brânza şi presăraţi-o peste salată. Tăiaţi carnea fâşii şi amestecaţi-le cu salata. Turnaţi dressingul. De acum, puteţi servi şi savura salata.

Salată cu pui cu pere

Salată cu pui si pere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.