Salată cu pui si pere
PrinteazaSalată cu pui cu pere
Ingrediente:
- 4 buc. file de pui (a circa 150 g)
- 6 linguri ulei
- sare,
- piper
- sucul de la 1/2 lămâie
- 2 linguri oţet din vin alb
- 1 vârf de cuţit de zahăr
- 1 salată
- 2 pere
- 100 g brânză cu mucegai
Mod de preparare:
Spălaţi carnea şi uscaţi-o pe un şervet de bucătărie. Prăjiţi-o cea 15 minute în 2 linguri de ulei, având grijă să o întoarceţi pe ambele părţi, până capătă o culoare maronie. Apoi săraţi-o şi piperaţi-o.
Pentru dressing, amestecaţi sucul de lămâie, oţetul, zahărul, sarea şi piperul. încorporaţi uleiul rămas. Pregătiţi salata, tăiaţi-o fâşii şi asezonaţi-o. Spălaţi perele, îndepărtaţi-le seminţele şi tăiaţi-le felioare. Aşezaţi-le peste salată.
Tăiaţi brânza şi presăraţi-o peste salată. Tăiaţi carnea fâşii şi amestecaţi-le cu salata. Turnaţi dressingul. De acum, puteţi servi şi savura salata.
Salată cu pui cu pere
Pofta buna!