Salata cu ridichi, ceapa verde si branza

Printeaza

Salata cu ridichi, ceapa verde si branza din: salată verde, spanac tânăr, ceapă verde, ridichi, telemea, zeamă de lămâie, ulei, sare, piper.

Salata cu ridichi, ceapa verde si branza

Ingrediente:

  • 4-5 frunze salată verde
  • 4-5 frunze spanac tânăr
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură ridichi
  • 100 g telemea

Pentru dressing:

  • zeamă de lămâie, după gust
  • 1-2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli, usuci şi tai rondele ridi­chile şi ceapa, apoi le pui în bol. Salata şi spanacul le speli sub jet de apă, le usuci şi le rupi cu mâna, apoi le pui peste legume.

Tai brânza cubuleţe şi le amesteci cu restul ingredientelor.

Amesteci bine uleiul cu zeamă de lămâ­ie (în funcţie de cât vrei salata de acră) şi torni în fir subţire în bolul cu salată, presari sare şi piper, după gust, şi o poţi servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.