Salata cu somon, capsuni si fenicul
PrinteazaSalata cu somon, capsuni si fenicul din: somon afumat, fenicul, rucola, capsuni, ulei de masline, otet, mustar cu boabe, miere.
- 200g de somon afumat, rupt în fâşii
- 1 bulb mare de fenicul, curăţat, cu mijlocul înlăturat, tăiat pe jumătate, apoi feliat fin
- 50g de rucola
- 200g de căpşuni, curăţate şi tăiate pe jumătate
Pentru sos:
- 4 linguri ulei de măsline
- 2 linguri de oţet
- 2 linguriţe de muştar cu boabe
- 1 linguriţă de miere
Mod de preparare:
Se amestecă într-un bol toate ingredientele pentru sos şi se asezonează. Se pun într-un castron separat somonul, feniculul, rucola şi căpşunile.
Se toarnă sosul peste salată şi se amestecă totul cu grijă. Se poate servi cu toast de pâine integrală.
Salata cu somon, capsuni si fenicul
Pofta buna!