Salata cu sos de rucola

Printeaza

Salata cu sos de rucola din: friptura de miel, rosii cherry, mango, ceapa, mozzarella, supa de legume, ulei, rucola, seminte de pin, ulei de masline, parmezan, sare.

Ingrediente:Salata cu sos de rucola

  • friptură de miel
  • 300 g roşii cherry
  • 1 mango
  • 1 ceapă
  • 200 g mozzarella
  • 1/2 ceşcuţă cu supă de legume
  • ulei

Pentru sos:

  • 150 g rucola
  • 30 g seminţe de pin
  • 4 linguri cu ulei de măsline
  • 50 g parmezan ras
  • sare

 

Mod de preparare:
Spală bine rucola şi las-o să se zvânte sau tamponeaz-o cu un şervet curat. Zdrobeşte rucola într-un mojar, adaugă seminţele de pin tocate fin. Incorporează uleiul şi parmezanul ras. Potriveşte gustul de sare şi lasă la rece minimum 30 de minute.

Separat, curăţă ceapa, tai-o julien şi căleşte-o în ulei. Adaugă friptura rămasă, tăiată cubuleţe. Stinge cu supa de legume şi lasă pe foc să scadă.

La final, adaugă roşiile cherry şi mango şi lasă câteva minute. Serveşte cu felii de mozzarella, frunze de rucola şi sos din belşug.

 

Salata cu sos de rucola

Salata cu sos de rucola

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi dai si mie din salata asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.