Salata cu sos de rucola
PrinteazaSalata cu sos de rucola din: friptura de miel, rosii cherry, mango, ceapa, mozzarella, supa de legume, ulei, rucola, seminte de pin, ulei de masline, parmezan, sare.
- friptură de miel
- 300 g roşii cherry
- 1 mango
- 1 ceapă
- 200 g mozzarella
- 1/2 ceşcuţă cu supă de legume
- ulei
Pentru sos:
- 150 g rucola
- 30 g seminţe de pin
- 4 linguri cu ulei de măsline
- 50 g parmezan ras
- sare
Mod de preparare:
Spală bine rucola şi las-o să se zvânte sau tamponeaz-o cu un şervet curat. Zdrobeşte rucola într-un mojar, adaugă seminţele de pin tocate fin. Incorporează uleiul şi parmezanul ras. Potriveşte gustul de sare şi lasă la rece minimum 30 de minute.
Separat, curăţă ceapa, tai-o julien şi căleşte-o în ulei. Adaugă friptura rămasă, tăiată cubuleţe. Stinge cu supa de legume şi lasă pe foc să scadă.
La final, adaugă roşiile cherry şi mango şi lasă câteva minute. Serveşte cu felii de mozzarella, frunze de rucola şi sos din belşug.
Salata cu sos de rucola
Pofta buna!
Imi dai si mie din salata asta?