Salata cu sunca si branza cu mucegai

Printeaza

Salata cu sunca si branza cu mucegai din: clementine, ulei de masline, mustar, otet, sunca, nuci, valeriana, branza cu mucegai.

Ingrediente:Salata cu sunca si branza cu mucegai

  • 3 clementine
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 2 lingurite otet din vin rosu
  • 140 g sunca
  • 50 g nuci
  • valeriana
  • 50 g branza cu mucegai albastru

 

Mod de preparare:

Decojeşte şi feliază subţire 2 clementine, apoi aşază-le pe 2 farfurii. Stoarce încă 1 clementină într-un bol mare şi adaugă 1 lingură ulei de măsline extravirgin, 2 linguriţe de muştar Dijon şi 2 linguriţe oţet din vin roşu. Asezonează şi amestecă cu telul.

Adaugă în bol şuncă tăiată subţire, 50g de nuci şi o mâna mare de valeriană, amestecă, apoi divide salata între cele două farfurii şi presară deasupra 50g de brânză cu mucegai albastru, fărâmiţată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.