Salata cu surimi si ridichi
PrinteazaSalata cu surimi si ridichi din: salata mixta, surimi, castraveti, rosii, ridichi, sare, piper, busuioc, oregano, otet balsamic, ulei de masline.
- 1 punga salata mixta
- 1 pachet surimi
- 2 castarveti
- 2-3 rosii
- 1 legatura ridichi
- sare
- piper
- busuioc
- oregano
- otet balsamic
- ulei de masline
Mod de preparare:
Lasi batoanele de surimi să se decongeleze la temperatura camerei, ceea ce ar putea dura 1 -2 ore.
Le opăreşti cu oţet balsamic diluat, apoi le scurgi, îndepărtezi folia în care sunt ambalate individual şi le tai în bucăţi de 2-3 cm. Speli castraveţii şi îi cureţi parţial, alternând o fâşie curăţată cu una necurăţată.
Speli şi cureţi legumele rămase. Tai roşiile în felii, iar ridichile rondele. Pui într-un castron salata mixtă şi celelate ingrediente.
Le amesteci uşor, folosind două furculiţe. Amesteci uleiul cu sare, condimente şi oţet balsamic după gust.
Stropeşti salata cu acest sos şi o oferi spre consum după ce ai păstrat-o la rece 5-10 minute.
Salata cu surimi si ridichi
Pofta buna!