Salata cu ton si sfecla rosie

Printeaza

 

Ai nevoie de: 4-5 cartorfi fierţi, tăiaţi cubuleţe mici pe care le stropeşti cu ulei, o conservă de peşte (ton), 2 cepe roşii mari, tăiate, frecate cu oţet şi apoi stoarse, 4-5 ouă fierte tari, salată de sfeclă roşie, 2 linguri maioneză, 1 lingură smântână.

Serveşti aşa: pe o farfurie întinsă (dacă nu ai un platou) aşezi un strat de cartofi, peste ei torni maioneză ameste­cată cu smântână, apoi ceapa, feliile de ouă şi peştele. Ultimul rând este de maioneză şi sfeclă roşie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.