Salată cu valeriană si piept de pui

Printeaza

Salată cu valeriană si piept de pui din: valeriana, piept de pui, rosii cherry, ardei capia, ardei gras, castravete, ceapa verde, ridichi, lime, cimbrisor, ulei de masline, otet balsamic, nuci pecan, seminte de in, sare de mare.

Ingrediente:Salată cu valeriană si piept de pui

  • valeriana (dupa gust)
  • 150 g piept de pui
  • rosii cherry
  • 2 ardei capia
  • 1 ardei gras portocaliu
  • castravete
  • ceapa verde
  • ridichi
  • 1/2 lime
  • cimbrisor verde
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • nuci pecan
  • seminte de in
  • sare de mare

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui îl speli şi îl ştergi cu un şervet absor­bant, apoi îl tai fâşii potrivite. într-un bol pui piep­tul de pui, pe care îl stropeşti cu ulei de măsline şi zeamă de lime, adaugi câteva fire de cimbru verde şi dai bolul la frigider pentru o oră.

După ce a ex­pirat timpul, scoţi pieptul de pui din marinată şi îl pui pe un grătar în­cins câteva minute, până se rumeneşte uşor. Cureţi legume­le, apoi le speli şi le tai fâşii.

Valeriana o speli. Intr-un bol amesteci valeriana cu legumele şi piep­tul de pui.

Stropeşti deasupra cu ulei de măsline, puţin oţet balsamic, adaugi sarea de mare, apoi amesteci uşor.

Pui deasupa nucile pecan şi seminţele de in, după care poţi servi salata.

Salată cu valeriană si piept de pui

Salată cu valeriană si piept de pui

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Unde se gaseste valeriana?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.