Salată cu valeriană si piept de pui
PrinteazaSalată cu valeriană si piept de pui din: valeriana, piept de pui, rosii cherry, ardei capia, ardei gras, castravete, ceapa verde, ridichi, lime, cimbrisor, ulei de masline, otet balsamic, nuci pecan, seminte de in, sare de mare.
- valeriana (dupa gust)
- 150 g piept de pui
- rosii cherry
- 2 ardei capia
- 1 ardei gras portocaliu
- castravete
- ceapa verde
- ridichi
- 1/2 lime
- cimbrisor verde
- ulei de masline
- otet balsamic
- nuci pecan
- seminte de in
- sare de mare
Mod de preparare:
Pieptul de pui îl speli şi îl ştergi cu un şervet absorbant, apoi îl tai fâşii potrivite. într-un bol pui pieptul de pui, pe care îl stropeşti cu ulei de măsline şi zeamă de lime, adaugi câteva fire de cimbru verde şi dai bolul la frigider pentru o oră.
După ce a expirat timpul, scoţi pieptul de pui din marinată şi îl pui pe un grătar încins câteva minute, până se rumeneşte uşor. Cureţi legumele, apoi le speli şi le tai fâşii.
Valeriana o speli. Intr-un bol amesteci valeriana cu legumele şi pieptul de pui.
Stropeşti deasupra cu ulei de măsline, puţin oţet balsamic, adaugi sarea de mare, apoi amesteci uşor.
Pui deasupa nucile pecan şi seminţele de in, după care poţi servi salata.
Salată cu valeriană si piept de pui
Pofta buna!
Unde se gaseste valeriana?