Salata de curcan cu branza

Printeaza

Salata de curcan cu branza din: escalop de parcau, ulei, brânză de vaci, pastă de curry, muştar dulce, Tobasco, sare, salată verde

Ingrediente:Salata de curcan cu branza

  • 100 g escalop de parcau
  • 1 linguriţă ulei
  • 2 linguri brânză de vaci
  • 1 linguriţă rasă pastă de curry
  • 1 linguriţă muştar dulce
  • 3 picături Tobasco
  • sare
  • salată verde

Mod de preparare:

Carnea se rumeneşte uşor în ulei bine încins înainte. Se lasă să se răcească bine şi se aşază în vasul de servire, pe foile de salată verde.

Se omogenizează restul de ingrediente şi se toarnă peste carne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.