Salata de curcan cu ghimbir si sos de soia

Printeaza

Salata de curcan cu ghimbir si sos de soia din: ghimbir, coaja de limeta, suc de limeta, piept de curcan, ulei, sare, piper, castravete, salata verde si germeni de soia.

 

Ingrediente:

  • 20 g ghimbir
  • sucul si coaja rasa de la o limeta
  • 5 linguri sos de soia
  • 500 g piept de curcan
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 castravete
  • 1 salata verde
  • 100 g germeni de soia

 

Mod de preparare:

Se decojeşte ghimbirul şi se taie cubuleţe. Se amestecă sucul şi coaja rasă de limetă cu sosul de soia.

Se spală carnea, se şterge, se taie fâşii şi se prăjeşte în 2 linguri de ulei încins cca 5 minute. Se sărează şi se piperează.

Se adaugă ghimbirul şi se prăjesc puţin împreună. Se adaugă amestecul de suc de limetă şi se dă în clocot.

Se toarnă totul într-un castron şi se lasă să se răcească. Se spală castravetele, se decojeşte şi se taie felii subţiri.

Se curăţă salata verde, se rupe bucăţi şi se spală. Ambele se adaugă la carne.

Se adaugă şi 2 linguri de ulei şi germenii spălaţi şi se amestecă. Se potriveşte de sare şi piper.

 

Salata de curcan cu ghimbir si sos de soia

Salata_de_curcan_cu_ghimbir_si_sos_de_soia

Pofta buna!

 

 

 

 

Ciorbă de perișoare de curcan și orez

Ciorbă de perișoare de curcan și orez – e un preparat tradițional românesc, cunoscut pentru gustul său delicios și valoarea nutritivă ridicată. Această ciorbă combină suculența perișoarelor de curcan cu prospețimea legumelor și bogăția orezului, rezultând un fel de mâncare echilibrat și hrănitor. Prepararea acestei ciorbe necesită atenție și răbdare, dar rezultatul final va fi […]

Curcan cu sos de soia și ghimbir

Curcan cu sos de soia și ghimbir – este un preparat sofisticat și savuros, perfect pentru o cină elegantă sau o ocazie specială. Această rețetă combină aromele intense ale sosului de soia și ghimbirului cu carnea fragedă de curcan, rezultând un fel de mâncare plin de savoare și bogat în nutrienți. Este o alegere excelentă […]

Curcan la Grătar sau Plită

Curcan la Grătar sau Plită din: piept de curcan, ulei, sare, piper, boia, usturoi, ierburi. Curcanul la grătar sau la plită reprezintă o metodă excelentă de a savura carnea de curcan, păstrând în același timp calitățile nutritive ale acesteia. Această rețetă simplă, dar plină de aromă, transformă bucățile de curcan într-un fel de mâncare delicios, […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.