Beneficii pentru Sănătate, Contraindicatii si Rețete Ușor de Preparat. Salvia este o plantă aromatică cu o istorie bogată, utilizată în bucătăria și medicina tradițională din întreaga lume. Iată câteva informații despre istoria sa, locurile în care se găsește și modul în care se cultivă: Istoria Salviei: Salvia (Salvia officinalis) este cunoscută și sub numele […]
Salata de curcan cu morcov
PrinteazaSalata de curcan cu morcov din: piept de curcan, cartofi, morcovi, castraveti in otet, gogosari in otet, oua, ulei, mustar, sare, piper, maioneza.
Ingrediente:
- un piept curcan
- 7 cartofi
- 6 morcovi
- 7 castraveţi în oţet
- 3 gogoşari în oţet
- 6 ouă
- 200 ml ulei
- muştar
- sare
- piper
Pentru decor:
- 2 gogoşari în oţet
- maioneză
Mod de preparare:
pune pieptul de curcan la fiert, se spumează, după care se adaugă morcovii şi cartofii întregi.
condimentează cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă. Când sunt gata, se scot şi se lasă să se răcească.
taie castraveţii, gogoşarii, morcovii şi cartofii cubuleţe. La fel se taie şi carnea. Peste amestecul de legume şi carne se pune un sfert din cantitatea de maioneză obţinută din 4 gălbenuşuri fierte, 2 crude şi 200 ml ulei.
adaugă muştar, sare şi piper şi se amestecă bine. Se aşază pe un platou sub formă de inimioare.
ornează cu gogoşari tăiaţi mărunt şi se decorează cu maioneză.
Pofta buna!
Cozonac cu Umplutură de Nucă și Ciocolată: Deliciu de Sărbători
Deliciu de Sărbători din: faina, drojdie, lapte caldut, zahar, oua, unt, sare, coaja de portocala, nuca, ciocolata neagra, zahar, cacao, scortisoara. Ingrediente pentru aluat: 500 grame de făină 7 grame de drojdie uscată 200 ml de lapte călduț 100 grame de zahăr 2 ouă 100 grame de unt […]
Incoming search terms:
- passagetfi