Salata de curcan cu varza rosie

Printeaza

Salata de curcan cu varza rosie din: alune, seminte de chimion, friptura de curcan, varza rosie, telina, morcovi, stafide, sos de coacaze, ulei de masline extravirgin, ulei de nuca, vin rosu, sare si piper.

Ingrediente:

  • 55 g alune pecan tocate grosier
  • 0.5 lingurita seminte de chimion
  • 300 g friptura de curcan rece, fara piele, taiata cubulete
  • 200 g varza rosie taiata fideluta
  • 3 tije de telina feliate
  • 2 morcovi rasi
  • 30 g stafide sultanine

Dressing de coacaze:

  • 2 linguri sos de coacaze
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri ulei de nuca
  • 2 linguri vin rosu
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

pun ingredientele pentru dressing intr-un castron si se amesteca bine, pana incep sa se emulsioneze.

pun alunele pecan si semintele de chimion intr-o tigaita mica si se prajesc la foc mic, amestecand ocazional, timp de 3–5 minute sau pana cand alunele se fac aurii si aromate.

rastoarna intr-un castronel curat si se lasa sa se raceasca incet.

Se pun carnea, varza, telina si morcovii in castronul cu dressing. adauga alunele, semintele de chimion si stafidele sultanine si se amesteca pana ce toate ingredientele sunt umezite cu dressing. serveste imediat.

 

Salata de curcan cu varza rosie

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.