Salată de curcan

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de curcan din: branza mascarpone, smantana, sare, zeama de lamaie, piper alb, cartofi, morcovi, castraveti, mazare, piept de curcan si mustar.

Ingrediente:Salată de curcan

  • 1 lingură brânză mascarpone
  • 100 ml smântână
  • sare
  • zeama de la o lămâie
  • piper alb măcinat
  • 6 cartofi cu coaja roşie
  • 3 morcovi
  • 3-4 castraveţi muraţi
  • 300 g mazăre fiartă
  • 300 g piept de curcan
  • muştar

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi morcovi. îi speli şi îi pui la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert, îi scoţi şi îi laşi la răcit. Pui pieptul de curcan să fiarbă. Separat, prepari sosul.

Pui într-un bol brânza mascarpo­ne, muştarul, sarea, smântână şi zeama de lămâie. Amesteci cu mixerul şi obţii un sos ca ciu­lamaua.

Pui sare şi piper după gust. Tai castraveţii şi morcovii în cubuleţe potrivite. Pui şi mazărea fiartă din borcan şi amesteci cu legumele.

După ce s-a răcit pieptul de cur­can, îl tai cubuleţe şi îl amesteci cu legumele. Serveşti salata cu sosul preparat şi o poţi orna cu albuş fiert.

Salată de curcan

Salată de curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.