Salata cuscus cu branza de burduf
PrinteazaSalata cuscus cu branza de burduf
- 300 g cuşcuş instant
- 1 ardei roşu
- 100 g fasole verde
- 200 g brânză de burduf
- 100 g măsline negre
- 1 căţel de usturoi
- sucul de la 1 lămâie
- 4 linguri ulei de măsline
- sare, piper măcinat
Preparare:
Se pregăteşte cuşcuşul după indicaţiile de pe ambalaj. Se opăreşte fasolea verde şi se taie păstăile în jumătate. Se taie ardeiul cubuleţe, se pisează usturoiul.
Se amestecă fasolea verde cu ardeiul, măsline şi cuşcuş. Se prepară un sos din ulei, sucul de lămâie, usturoi, sare si piper şi se toarnă peste amestecul de cuşcuş.
Salata se sărează, se pipereaza si se pune brânza de burduf deasupra.