Salata cuscus cu branza de burduf

Printeaza

Salata cuscus cu branza de burduf

Ingrediente:Salata cuscus cu branza de burduf

  • 300 g cuşcuş instant
  • 1 ardei roşu
  • 100 g fasole verde
  • 200 g brânză de burduf
  • 100 g măsline negre
  • 1 căţel de usturoi
  • sucul de la 1 lămâie
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare, piper măcinat

Preparare:

Se pregăteşte cuşcuşul după indicaţiile de pe ambalaj. Se opăreşte fasolea verde şi se taie păstăile în jumătate. Se taie ardeiul cubuleţe, se pisează usturoiul.

Se amestecă fasolea verde cu ardeiul, măsline şi cuşcuş. Se prepară un sos din ulei, sucul de lămâie, usturoi, sare si piper şi se toarnă peste amestecul de cuşcuş.

Salata se sărează, se pipereaza si se pune brânza de burduf deasupra.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.