Salata cuscus de conopida

Printeaza

Salata cuscus de conopida din: conopida, suc de lamaie, ulei, sare, patrunjel, menta, coriandru, chimen, masline.

Ingrediente:Salata cuscus de conopida

  • două ceşti de conopidă
  • două linguri de suc de lămâie
  • o lingură de untdelemn de măsline
  • o jumătate de linguriţă de sare
  • o lingură de pătrunjel-proaspăt sau o linguriţă de pătrunjel uscat
  • o lingură de mentă proaspătă sau o linguriţă de mentă uscată
  • o lingură dş coriandru proaspăt sau o linguriţă de coriandru uscat
  • o jumătate de linguriţă de chimen
  • un sfert de ceaşcă de măsline mărunţite

 

Mod de preparare:

Procesaţi conopida într-un mixer, până se toacă mărunt şi arată ca nişte mici granule sferice. Acestea vor juca rolul boabelor de cuşcuş

Turnaţi cuşcuşul de conopidă într-un vas de mărime medie şi adăugaţi sucul de lămâie, untdelemnul de măsline şi sarea. Amestecaţi-le bine.

Tocaţi mărunt pătrunjelul, menta şi coriandrul.

Presăraţi chimenul peste cuşcuş şi amestecaţi totul cu plantele medicinale.

Serviţi într-un bol de salată şi garnisiţi cu măsline.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.