Salata cu cuscus si sparanghel

Printeaza

Salata cu cuscus si sparanghel din: cuscus, sparanghel, rosii, feta, otet, ulei, piper.

Ingrediente:Salata cu cuscus si sparanghel

  • 350 g cuşcuş
  • un mănunchi de sparanghel tăiat în cubuleţe de 5 cm
  • 250 g roşii cherry tăiate pe jumătate
  • 175 g brânză feta mărunţită
  • 3 linguri oţet balsamic
  • o lingură cu ulei de măsline
  • piper

 

Mod de preparare:

Prepară cuşcuşul conform indicaţiilor de pe cutie, găteşte sparanghelul la abur, după care amestecă toate ingredientele şi adauga oţet, ulei şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.