Salata de cuscus

Printeaza

O reteta de salata de cuscus din: cuscus, zeama de lamaie, castraveti, ceapa verde, ulei de masline, patrunjel, menta, sare si piper.

Ingrediente:Salata de cuscus

  • 250 g cuscus
  • 5 linguri zeama de lamaie (100 ml)
  • 2 castraveti mici
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1 legatura de patrunjel
  • cateva frunze de menta
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prepara cuscusul: pune la fiert 500 ml de apa, iar cand da in clocot, adaiga cuscusul. Acoperă şi lasă câteva minute la foc mic. la vasul de pe foc, ţine-l acoperit până când cuşcuşul a absorbit toată apa, apoi lasă-l să se răcească.

Amestecă uleiul de măsline cu zeama de lămâie, adaugă sare şi piper după gust. Taie castraveţii în cubuleţe, toacă ceapa mărunt şi pune-le peste dressing. După ce s-a răcit, scurge cuşcuşul, pune-l intr-un bol si incorporeaza dressingul.

Amesteca aceasta compozitie si las-o la frigider o ora. Inainte de a servi, orneaza cu frunze de patrunjel si menta proaspata.

Salata de cuscus

Salata de cuscus

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • salata cu cuscus

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.