Salata de alge marine cu susan

Printeaza

Salata de alge marine cu susan din: alge marine, ridichie alba, sare, zahar, otet, sos de soia, seminte de susan, usturoi, orez.

Ingrediente:Salata de alge marine cu susan

  • 200g alge marine proaspete
  • ¼-1/2 buc de ridichie alba
  • ½ linguriță sare
  • 3-4 linguriță zahar
  • 2 linguri otet de vin alb sau de orez
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura seminte de susan prajite
  • 1 catel usturoi, tocat
  • orez, pentru servire

 

Mod de preparare:

Se taie ridichia fasii foarte subțiri. Se pun într-un castron si se presara ½ linguriță de sare și 2 lingurite de zahar. Amestecati si pastrati deoparte timp de 10 minute. Scurgeti. Spalati si scurgeti apa din algele marine. Se taie în 3-4 bucati.

Se combină algele marine cu ridiche, se adaugă 1-2 linguriță de zahăr, oțet, sos de soia, seminte de susan, usturoi și se amesteca bine.

Serviti rece sau la temperatura camerei cu orez.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.