Salata de andive cu patrunjel

Printeaza

Salata de andive cu patrunjel din: andive, untdelemn, lamai, patrunjel, sare.

Ingrediente:Salata de andive cu patrunjel

  • 300-400 g andive
  • 50 ml untdelemn
  • 2 lămâi
  • 2 le­gături de pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Andivele, după ce au fost desprinse de cotor, se spală. Firele mai lungi se rup în două. Se aşează în farfurie, tumându-se deasupra sosul simplu din untdelemn, ver­deaţă, zeamă de lămâie şi sare.

Se poate întrebuinţa şi un sos de muştar sau chiar de maioneză, subţiat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.