Salată de andive cu zeama de lamaie

Printeaza

Salată de andive cu zeama de lamaie

Ingrediente:Salată de andive cu zeama de lamaie

  • 500 g andive
  • zeamă de lămîie
  • un vîrf de cuţit zahăr pisat
  • sare
  • piper
  • puţin ulei (1—2 linguri)

 

Mod de preparare:

Alegdm andive albe, proaspete, mari. Le curăţăm, le spălăm şi le tăiem în două, în lung, pe un fund de lemn.

Amestecăm, după gust, zeamă de lămîie, zahăr pe vîrful cuţitului, sare, piper şi ulei.

Tur­năm peste andive. Dăm salata la rece şi o servim cu sos de muştar după ce andi­vele au stat cîtva timp în sosul de lămîie şi ulei.

Putem face salată şi din andive fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.