Salata de ardei copt si spanac
PrinteazaSalata de ardei copt si spanac din: ardei, spanac, fenicul, cimbru, nuci, sare, piper, ulei.
- 2 ardei graşi galbeni
- 4 ardei graşi roşii, tăiaţi bucăţi
- 2 bulbi de fenicul
- 4-5 crenguţe de cimbru
- 6 linguri ulei de măsline
- sare
- piper
- 225 g spanac
- 75 g nuci de pin
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200°C.
Aşază în tava de copt 2 ardei graşi galbeni şi 4 ardei graşi roşii, tăiaţi bucăţi, 2 bulbi de fenicul, tăiaţi sferturi, 4-5 crenguţe de cimbru şi stropeşte cu 6 linguri ulei de măsline, presară sare şi piper şi dă la cuptor 20 minute, întorcănd frecvent.
Stropeşte cu 3 linguri oţet balsamic şi continuă să fii la cuptor 10 minute. Transferă pe platoul de servit şi combină cu 225 g spanac şi 75 g nuci de pin.
Pofta buna!