Salata de avocado cu branza
PrinteazaSalata de avocado
- 2 buc avocado
- 1 rosie
- 1 salata mica
- sare
- piper
- 100 gr fasole
- 100 gr branza
- smantana
- 2 oua fierte tari
- 1 castravete
- 1 muratura
- 2 lingurite suc de lamaie
- 2 lingurite nuci
- condimente
Mod de preparare:
Se spala salata si se lasa in frigider, intr-un vas cu capac. Se spala castravetele, se taie felii si se presara cu sare si piper.
Se curata avocado de coaja si se taie in doua, longitudinal. Se acopera cu zeama de lamaie.
Se acopera cu un capac.
Se amesteca muratura taiata marunt cu branza, cu fasolea si condimente. Cu aceasta umplutura se umplu bucatile de avocado. Pe fiecare jumatate de fruct se pune cate o felie de rosie. Se asaza pe pat de frunze de salata.
Feliile de castravete se asaza pe felii de oua si se decoreaza frumos platoul cu ele. Se garniseste cu smanatana si cu nuci taiate.
Pofta buna!