Salata de carne de vita cu ceapa

Printeaza

Salata de carne de vita cu ceapa

Ingrediente:Salata de carne de vita cu ceapa

  • 500 g carne fiartă de vită
  • 300 g ceapă
  • 2 ceşcuţe sos obţinut din 1 ou fiert tare
  • 1 linguriţă muştar
  • 3-4 linguri ulei
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Zdrobeşti bine oul, adaugi muştarul şi uleiul, sarea şi piperul. Acreşti cu zeama de lămâie. Carnea fiartă o tai fâşii sau cuburi, iar ceapa – fideluţă.

Amesteci, torni sosul şi dai salata la rece 30 de minute înainte de a o servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.