Salata de cartofi cu ciuperci si maioneza

Printeaza

Salata de cartofi cu ciuperci si maioneza din: cartofi, sare, seminte de mustar, ciuperci, patrunjel, maioneza, zeama de lamaie.

Ingrediente:Salata_de_cartofi_cu_ciuperci_si_maioneza

  • 4 cartofi
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 linguriţă de seminţe de muştar
  • 1 cana cu ciuperci
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 cana cu maioneza
  • zeama de la o lamaie

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii tăiaţi cuburi în 1,5 litri de apă în care ai pus sarea şi seminţele de muştar.

Amestecă-i cu sare şi piper proaspăt râşnite, o legătură de pătrunjel tocat, ciupercile tăiate felii (fierte şi ele în prealabil 5 minute într-un litru de apă cu sucul unei lămâi) şi cu maioneza făcută în casă (dintr-un ou, 1 cană cu ulei de măsline, 1 linguriţă de mustar, sucul unei jumatati de lamai).

Salata de cartofi cu ciuperci si maioneza

Salata_de_cartofi_cu_ciuperci_si_maioneza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.