Salata de cartofi cu pastrav

Printeaza

Salata de cartofi cu pastrav din: cartofi, ceapa, patrunjel, sare, piper, ulei de masline, lamaie, hrean, pastrav afumat.

Ingrediente:Salata_de_cartofi_cu_pastrav

  • 700 g cartofi noi
  • o legatura de ceapa verde sau o ceapa de apa
  • cateva fire de patrunjel
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri de ulei de masline
  • o lamaie
  • o lingurita de hrean ras
  • 400 g pastrav afumat

 

Mod de preparare:

Frecaţi bine de coajă cartofii noi şi fierbeti-i în apă cu sare timp de 15 minute, până se înmoaie. Puteti-i la scurs. Când s-au răcit suficient, tăiaţi-i cuburi, puneti-i într-un bol şi adăugaţi legumele tocate, hreanul ras şi păstrăvul afumat.

Turnaţi deasupra uleiul de măsline, zeama de lămâie şi potriviţi de sare şi piper. Amestecaţi şi serviţi cu pătrunjel tocat deasupra.

Salata de cartofi cu pastrav

Salata_de_cartofi_cu_pastrav

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.