Salata de cartofi cu patrunjel

Printeaza

Salata de cartofi cu patrunjel din: cartofi, patrunjel, sare, ulei.

Ingrediente:Salata de cartofi cu patrunjel

  • 3 cartofi
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 2-3 linguri ulei
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală foarte bine şi se pun la fiert în coajă. Se ţin aproximativ 30 de minute şt apoi se lasă să se răcorească puţin.

Se curăţă cartofii de coajă, se taie sferturi şi, cât sunt calzi, se toarnă uleiul peste ei. Se presară sare, se adaugă pătrunjel tocat şi se amestecă cu delicateţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.