Salată de cartofi cu peşte

Printeaza

Salată de cartofi cu peşte

Salată de cartofi cu peşte

Ingrediente:

  • 600 g cartofi
  • 300 g ciuperci
  • două cepe
  • 100 g mazăre
  • 500 g fileuri de hering murat
  • sare, piper
  • cimbru
  • ulei de floarea-soarelui
  • o lămâie
  • 250 ml maioneză

 

Preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se pun la fiert în apă rece cu puţină sare şi o lingură de ulei.

Se scurg de apă, se lasă să se răcească şi se taie în bucăţi mai mari.

Cepele se curăţă de foi, se spală şi se taie peştişori. Se încing trei linguri de ulei într-o cratiţă, se adaugă cepele şi se prăjesc până când devin aurii. Mazărea se fierbe, se scurge de apă şi se pune peste cartofi.

Fileurile de peşte se curăţă de oase, se taie în bucăţi mai mici şi se aşază peste legumele din vas.

Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie în felii mai groase. Se călesc în ulei încins, se scurg de ulei şi se pun lângă celelalte legume.

Se condimentează, se toarnă trei linguri de ulei, sucul de lămâie, cimbrul tocat şi se amestecă.

Salată de cartofi cu peşte

Salată de cartofi cu peşte.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna salata de cartofi cu peste. Recomand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.