Salata de cartofi cu somon afumat, capere si mozzarella
PrinteazaSalata de cartofi cu somon afumat, capere si mozzarella din: cartofi, somon afumat, branza mozzarella, capere, lamaie, frunze de rucola, ulei de masline, sare, piper.
- 400 g cartofi
- 100 g somon afumat
- 100 g brânză mozzarela (bucăți mici)
- 50 g capere
- 1 lămâie
- frunze de rucola
- ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb cartofii în coajă, aproximativ 30 minute. Se decojesc fierbinți și se taie cuburi.
Se pun într-un bol, se adaugă fâșii de somon-fume, brânza, caperele și frunzele de rucola.
Se presară sare și piper, se adaugă sucul de lămâie și puțin ulei de măsline și se amestecă ușor.
Salata de cartofi cu somon afumat, capere si mozzarella
Pofta buna!