Salată de cartofi noi cu capere si ceapa rosie

Printeaza

O reteta delicioasa de salata din: cartofi, ceapa rosie, capere, otet sherry, miere, ulei de masline.

Ingrediente:Salată de cartofi noi cu capere si ceapa rosie

  • l,5kg de cartofi noi mici
  • 1 ceapă roşie mică
  • 2 linguri de capere în oţet

Ingrediente sos:

  • 2 linguri de oţet din sherry
  • 2 linguriţe de miere
  • 100ml ulei de măsline

Mod de preparare:

Dacă dimensiunea cartofilor este mai mare decât o îmbucătură, se taie în bucăţi mai mici. Se fierb în apă cu sare pentru 15 minute, până ce sunt aproape gata. Intre timp, se înjumătăţeşte ceapa roşie şi se feliază cât de subţire posibil.

Se amesteca otetul cu mierea si o lingurita de sare pana ce aceasta din urma se dizolva, apoi se adauga uleiul de masline. Se scurg cartofii, se amesteca cu sosul, ceapa si caperele. Se lasa la racit. Se serveste la temperatura camerei.

Salată de cartofi noi cu capere si ceapa rosie

Salată de cartofi noi cu capere si ceapa rosie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.