Salata de ceapa cu chiftele de carne si maioneza
PrinteazaSalata de ceapa cu chiftele de carne si maioneza
Cureţi 1 kg de ceapă, o speli şi o tai peştişori. Pui pe foc 3-4 l de apă, o laşi să dea în clocot şi adaugi 2-3 linguri de miere sau zahăr, 100 ml oţet (sau după gust), sare, boabe de piper, cuişoare, ienibahar şi foi de dafin.
Opăreşti ceapa câteva minute în apa care fierbe, o scoţi cu o paletă şi o laşi să se răcească. Pregăteşti apoi chifteluţe obişnuite din carne de porc, pe care le fierbi în apa cu mirodenii în care ai opărit ceapa.
Cât timp fierb chifteluţele faci maioneza din 2 gălbenuşuri fierte, 2 gălbenuşuri crude, 200 ml ulei şi 1 lingură muştar. Când este gata maioneza le amesteci pe toate, le potriveşti de sare şi piper.
Poate te intereseaza si Salata de ceapa rosie, mere si nuci
Salată de ceapă cu chiftele de carne si maioneza
Poftă bună!
Incoming search terms:
- salata de ceapa cu maioneza
- salata de ceapa cu chiftele
- salata de ceapa cu chiftele si maioneza
- chiftele cu maioneza si ceapa
- salata de parjolute cu ceapa si maioneza
- salata de chiftele cu ceapa si maioneza
- chiftele cu maioneza
- chiftele cu ceapa si maioneza
- chiftelute cu maioneza
- chiftelute cu maioneza si ceapa
E buna salata de ceapa?