Salata de ciuperci cu cotlete de miel

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de ciuperci cu cotlete de miel din: ciuperci, usturoi, salate, morcovi, ulei de masline, sare, piper, coriandru, patrunjel, iaurt, smantana, suc de portocale si cotlete de miel.

Ingrediente:Salata de ciuperci cu cotlete de miel

  • 200 g de ciuperci (champignons)
  • 3 fire de usturoi
  • 3 salate
  • 2 morcovi mari
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 1/2 de legătură de coriandru sau de pătrunjel
  • 200 g de iaurt slab
  • 100 g de smântână fermentată
  • 2-3 linguri de suc de portocale
  • 8-12 cotlete de miel

 

Mod de preparare:

Pregătiţi ciupercile, legumele şi salata. Tăiaţi ciu­percile în jumătate sau în patru. Tăiaţi usturoiul inele, iar sala­ta bucăţi. Daţi morcovii pe râzătoare.

Prăjiţi ciupercile cca. 5 minute în 2 linguri de ulei, condimentaţi-le, apoi aşezaţi-le într-un castron. Tocaţi coriandrul mărunt. Amestecaţi ciuper­cile cu iaurtul, smântână, sucul de lămâie, sarea şi piperul.

Prăjiţi cotletele în 2 linguri de ulei câte 2-3 minute pe fiecare parte, apoi condimentaţi-le. Aşezaţi cotletele peste salată şi serviţi totul alături de sosul pregătit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.