Salata de ciuperci cu maioneza si marar
PrinteazaSalata de ciuperci cu maioneza si marar din: ciuperci, sos de maioneza, smantana, zeama de lamaie, sare, piper, marar.
- 250 g ciuperci
- 1 lingură sos de maioneză
- 4 linguri smântână bătută
- 1 lingură zeamă de lămâie
- sare
- piper
- mărar verde
Mod de preparare:
Se spală bine ciupercile, fără a le curăţa de coajă, se şterg bine şi se taie feliuţe cât mai fine. Se pun într-un castron într-un amestec bine omogenizat de sos de maioneză şi smântână, sărându-se şi piperându-se după gust.
Se lasă în frigider, minimum zece minute, se scoate şi se adaugă zeama de lămâie.
Se serveşte la zece minute după ce se scoate din frigider, presărată cu mărar verde, fin tocat.
Pofta buna!