Salata de ciuperci cu rosii si ceapa
PrinteazaSalata de ciuperci cu rosii si ceapa din: ciuperci, rosii, ceapa rosie, ulei de dovleac, radacina de telina, sare.
- 8 ciuperci (circa 300 g)
- 150 g rosii mici
- 2 cepe rosii
- 30 ml ulei de dovleac
- 1 radacina de telina
- sare
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile de pieliţă, le pui în strecurătoare, le treci prin jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Cureţi ceapa şi ţelina. Tai ceapa în rondele fine, iar ţelina o dai pe răzătoarea mare.
Pui toate ciupercile şi legumele într-un castron, le presari cu sare după gust, le amesteci uşor şi le stropeşti cu uleiul de dovleac, care va da salatei un gust mai rafinat.
Salata de ciuperci cu rosii si ceapa
Pofta buna!