Salata de ciuperci cu usturoi si marar

Printeaza

Salata de ciuperci cu usturoi si marar din: ciuperci, usturoi, zeama de lamaie, marar, ulei, sare de lamaie, sare, piper.

Salata_de_ciuperci_cu_usturoi_si_marar

Ingrediente:

  • 700 g ciuperci
  • 1 căpăţână usturoi
  • zeama de la 1 lămâie
  • 1 legătură mărar
  • 3 linguri ulei
  • 1 praf sare de lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli ciupercile în mai multe ape şi le pui la fiert cu sare, după gust, şi cu sarea de lămâie (aceas­ta se pune ca să nu-şi schimbe culoarea ciupercile).

Se strecoară şi se lasă la răcit. Cureţi şi pisezi usturoiul ca pentru mujdei, apoi îl freci cu zeama de lămâie şi cu uleiul.

Tai ciupercile reci felii subţiri şi le pui într-un bol, torni mujde­iul, amesteci şi presari mărarul tăiat fin.

Salata de ciuperci cu usturoi si marar

Salata_de_ciuperci_cu_usturoi_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.