Salata de cod

Printeaza

Salata de cod din: file de cod, dovlecel, morcovi, ceapa, ardei, fasole, stafide, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g file de cod dezosat
  • 1 dovlecel zucchini
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 200 g fasole boabe din conservă
  • 50 g stafide
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spală fileurile de cod şi pune-le la fiert timp de 10 minute în puţină apă cu sare. Scoate-le cu o paletă şi taie-leîn bucăţi mari.

Curăţă legumele de coajă, spală-le şi taie morcovul rondele, ceapa în felii mari, iar dovlecelul zucchini în felii mici, după ce i-ai scos miezul.

Spală ardeii graşi, curăţă-i de seminţe şi taie-i cuburi. Inăbuşă legumele în două linguri cu ulei şi 100 ml de apă. Scoate-le într-un castron, adaugă fasolea boabe din conservă, stafidele şi bucăţile de cod.

Potriveşte de sare şi amestecă uşor să nu se sfărâme peştele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.