Salata de conopida cu crenvursti
PrinteazaSalata de conopida cu crenvursti
- 1 conopidă mare sau 2 mici
- maioneză (pregătită din: 1 gălbenuş crud, sare, piper, 1/2 lămâie şi 150 ml ulei)
- 2 perechi de crenvurşti
- 2 roşii
- 1 salată verde (sau 1 ardei gras)
- sare
Mod de preparare:
Fierbi conopida curăţată în apă cu sare. Desparţi câteva bucheţele; restul aşezi în mijlocul salatierei şi amesteci cu felioare de crenvurşti fierţi.
Acoperi cu un sos de maioneză (în care, după preferinţă, poţi pune şi puţină smântână acră), iar pe margini decorezi punând alternativ 1 bucheţel de conopidă, o felie de roşie tăiată rondele subţiri, o grămăjoară de salată verde tăiată fin sau de ardei gras tăiat la fel.
Pofta buna!