Salată de conopidă cu maioneză

Printeaza

Salată de conopidă cu maioneză 

Ingrediente:Salata de conopida cu maioneza

  • 1 conopidă
  • 2 ouă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 roşie
  • câteva fire de pătrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Speli bine conopida, o desfaci bucheţele şi o fierbi în apă cu sare 10-15 minute.Pui la fiert şi un ou şi după 5 minute, îl cureţi şi freci găl­benuşul fiert cu gălbenuşul de la oul crud.

Adaugi apoi ulei puţin câte puţin până obţii o maioneză. Cureţi usturoiul, îl pisezi, îl adaugi în maioneză şi potriveşti de sare şi piper. Aşezi într-un bol transparent (dar merge şi într-un castron opac) un rând de bucheţele de conopidă, un strat de maioneză, un rând de conopidă şi torni restul de maioneză.

E foarte bună după ce ai ţinut-o 30 de minute la frigider. Aşezi felii din albuşul fiert peste care pui o felie de roşie, iar în centru creezi o floare din 3 felioare de roşii.. Presari şi pătrunjel tocat fin si salată va arăta senzaţional.

Salată de conopidă cu maioneză

Salata de conopida cu maioneza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.