Salată de conopidă cu mazare si castravete

Printeaza

Salată de conopidă cu mazare si castravete

Ingrediente:Salată de conopidă cu mazare si castravete

  • 1 conopidă
  • 300 g mazăre din conservă sau congelată
  • 1 ceapă
  • 1 castravete
  • 2 ouă
  • ulei
  • muştar
  • 1 ţelină
  • sare şi piper
  • 1 căţel usturoi

 

Mod de preparare:

Cureţi conopida şi o pui să fiarbă în apă. Cureţi apoi ţelina şi o pui la fiert separat. Intre timp, tai ceapa mărunt şi pisezi usturoiul. Scurgi şi mazărea şi o dai în câteva clo­cote în apă cu sare.

După ce a fiert conopida, o strecori, o pasezi şi procedezi la fel şi cu ţelina. Pregăteşti şi maioneza dintr-un gălbenuş crud şi unul fiert, ulei şi muştar, apoi o amesteci cu toate legumele şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Pui salata într-un castronaş şi o ornezi cu boabe de mazăre.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.