Salata de crevete

Printeaza

Salata de crevete din: orez basmati, mango, kiwi, portocale, avocado, suc de lamaie, ardei iute, ketchup, ulei, suc de lamaie verde, sare, piper si crevete.

Ingrediente:Salata_de_crevete

  • 200 g orez Basmati cu fierbere rapida
  • 1 mango
  • 2 kiwi
  • 4 portocale
  • 1 avocado
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 ardei iute
  • 50 g ketchup
  • 4 linguri ulei
  • sucul de la 1 lamaie verde
  • sare
  • piper
  • 300 g crevete

 

Mod de preparare:

Se prepară orezul după instrucţiuni şi se lasă să se răcorească. Se taie cuburi pulpa de mango şi de kiwi. Se curăţă avocado şi pulpa se stropeşte cu suc de lămâie.

Se taie fâşii ardeiul iute. Se storc 2 portocale. Se amestecă sucul cu ketch­up, 3 linguri de ulei, suc de lămâie, sare şi piper. Se amestecă împreună cu orezul şi fructele.

Crevetele se prăjesc într-o lingură de ulei; se înglobează în orez.

Salata de crevete

Salata_de_crevete

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.