Salata de creveti cu sparanghel
PrinteazaSalata de creveti cu sparanghel din: sparanghel, creveti, ulei de masline, usturoi, zeama de lamaie, patrunjel, sare si piper.
- 500 g sparanghel
- 200 g creveti prefierti
- un sfert de cana de ulei de masline
- un catel de usturoi pisat
- o lingura de zeama de lamaie
- o lingura de patrunjel tocat
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Fierbeti sparanghelul 3 minute în apă cu sare. Scoateţi şi lăsaţi la scurs. In aceeaşi apă, adăugaţi crevetii. Dacă sunt prefierti, îi veti scoate după 30 de secunde. Dacă sunt cruzi, după 2-3 minute. Feliati sparanghelul pe diagonală şi rupeti vârfurile.
Puneti-i într-un bol împreună cu crevetii. Adăugaţi restul ingredientelor şi amestecaţi. Potriviţi de sare şi piper. Dacă doriţi, mai adăugaţi zeamă de lămâie.
Salata de creveti cu sparanghel
Pofta buna!