Salata de cruditati cu branza si busuioc

Printeaza

Salata de cruditati cu branza si busuioc din: salata verde, rosii, castraveti, ceapa, telemea, ulei de masline, frunze de busuioc, sare.

Ingrediente:Salata de cruditati cu branza si busuioc

  • 1 salata verde
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 2 ardei
  • 1 ceapa sau 3-4 fire de ceapa verde
  • 1 felie telemea uscata
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 4-6 frunze de busuioc
  • 1/2 lingurita cu sare

 

Mod de preparare:

Spalati cu atentie rosiile, castravetii, ardeii si ceapa si lasati-le pe prosop curat. Spalati salata frunza cu frunza, taiati-le fasii si puneti-le in castron adanc.

Taiati felii sau cuburi mici ardeii si castravetele, puneti totul peste salata, amestecati usor.

Adaugati ceapa taiata rondele, sarati usor, amestecati cu ulei de masline. Taiati rosiile jumatati, apoi taiati fiecare jumatate in felii subtiri si puneti-le in evantai peste salata din castron.

Radeti telemea deasupra rosiilor, decorati cu busuioc si serviti cu paine proaspata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.