Salata de cruditati cu sos vigneta

Printeaza

Salata de cruditati cu sos vigneta din: morcovi, ridichii, telina, pastarnac, mar, zeama de lamaie, sare, piper, ulei de masline si masline.

Ingrediente:Salata de cruditati cu sos vigneta

  • 50g morcovi
  • 50g ridichi
  • 50g telina
  • 50g pastarnac
  • 1/2 mar acrisor
  • 4 linguri zeamade lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei masline
  • 2 linguri de masline taiate marunt

 

Mod de preparare:

Legumele se spala si se curatala fel si marul, , se dau prin razatoare, , iar merele se taie cuburi care se sropesc cu lamaie. Legumele rase se condimenteaza cu sare, pipersi se aseaza pe o frafurie intinsa, se garnisesc cu marul.

Sosul vigneta se adauga restul de suc de lamaie, sare, piper, ulei de maslinesi maslinele taiate marunt. Se amesteca si apoi se adauga peste cruditati .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.