Salata de cruditati cu sos vigneta
PrinteazaSalata de cruditati cu sos vigneta din: morcovi, ridichii, telina, pastarnac, mar, zeama de lamaie, sare, piper, ulei de masline si masline.
- 50g morcovi
- 50g ridichi
- 50g telina
- 50g pastarnac
- 1/2 mar acrisor
- 4 linguri zeamade lamaie
- sare
- piper
- 1 lingura ulei masline
- 2 linguri de masline taiate marunt
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curatala fel si marul, , se dau prin razatoare, , iar merele se taie cuburi care se sropesc cu lamaie. Legumele rase se condimenteaza cu sare, pipersi se aseaza pe o frafurie intinsa, se garnisesc cu marul.
Sosul vigneta se adauga restul de suc de lamaie, sare, piper, ulei de maslinesi maslinele taiate marunt. Se amesteca si apoi se adauga peste cruditati .
Pofta buna!