Salata de cuscus cu marar

Printeaza

Salata de cuscus cu marar din: cuscus, castravete, rosii, ceapa, lamaie, ulei, marar, sare.

Ingrediente:Salata de cuscus cu marar

  • 300 g cuşcuş
  • un castravete
  • 2 roşii
  • o ceapă
  • sucul unei lămâi
  • 2 linguri ulei
  • câteva fire mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Cuşcuşul se pune într-un castron peste care se toarnă echivalentul dublu de apă clocotită. Se acoperă şi se lasă deoparte. Intre timp, castravatele se taie în două pe lung, se scot seminţele şi apoi pulpa se taie cubuleţe.

Se taie mărunt şi roşiile, iar ceapa se taie rondele care se desfac. Cuşcuşul umflat se răsfiră cu furculiţa, se adaugă legumele, sare, după gust şi se stropeşte cu ulei şi suc de lămâie.

Se amestecă, se adaugă mărar şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.