Salata de cuscus cu naut

Printeaza

Salata de cuscus cu naut din: cuscus, naut, ardei, seminte, stafide, lamaie, ulei, sare.

Ingrediente:Salata de cuscus cu naut

  • 300 g cuşcuş
  • o conservă mică năut fiert
  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • 2 linguri seminţe de floarea-soarelui
  • 2 linguri stafide aurii
  • 2-3 frunze salată
  • sucul unei jumătăţi de lămâie
  • 1-2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe apă şi se toarnă peste cuşcuş conform indicaţiilor de pe pachet. Se acoperă şi se lasă să se umfle.

Năutul se trece sub un jet de apă rece, se scurge bine şi se pune într-un bol tapetat cu foi de salată. Se taie ardeii fâşii şi se adaugă, apoi se presară seminţele şi stafidele.

Se desface cuşcuşul cu furculiţa şi apoi se adaugă peste restul ingredientelor, se presară sare, se toarnă sucul de lămâie şi uleiul, se amestecă şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.