Salata de cuscus cu verdeata

Printeaza

Salata de cuscus cu verdeata din: cuscus, fasole, morcov, castravete, ceapa, ulei, sare.

Ingrediente:Salata de cuscus cu verdeata

  • 200 g cuşcuş
  • 100 g boabe de fasole roşie prefierte
  • un castravete
  • un morcov
  • o ceapă roşie
  • o legătură pătrunjel
  • ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Se toarnă apă fierbinte peste boabele de cuşcuş conform indicaţiilor de pe pachet. Se acoperă, se lasă 10 minute să se umfle şi apoi se răsfiră cu furculiţa.

Se spală, se curăţă şi se taie toate legumele şi verdeaţa, după care se pun într-un castron de salată. Se pun boabele de fasole şi cele de cuşcuş, se presară sare şi se toarnă uleiul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.