Salata de fasole boabe cu nuci

Printeaza

Salata de fasole boabe cu nuci din: fasole, rosii, jambon, nuci, hasma, mustar, ulei de nuci, otet, drojdie.

Ingrediente:Salata de fasole boabe cu nuci

  • 300 g fasole boabe albă (din conservă)
  • 250 g roşii cherry
  • 200 g jambon slab
  • 50 g nuci mărunţite
  • 1 haşmă
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 lingură ulei de nuci
  • 2 linguri oţet din vin
  • 1 linguriţă drojdie de bere (facultativ)

 

Mod de preparare:

Scurgeţi şi clătiţi fasolea boabe albă. Spălaţi roşiile, tăiaţi-le în două. Curăţaţi şi tăiaţi în felii subţiri haşma. Tăiaţi jambonul cubuleţe.

Bateţi muştarul împreună cu oţetul, apoi încorporaţi uleiul. Amestecaţi uşor cu fasolea, nucile, haşma, roşiile şi jambonul. Puteţi să presăraţi salata cu o linguriţă de drojdie de bere în momentul servirii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.