Salată de fasole boabe, cu ton si roşii

Printeaza

Salată de fasole boabe, cu ton si roşii din: fasole boabe, ton, ceapa rosie, frunze de patrunjel, busuioc, coaja de lamaie, ruccola, rosii cherry, zeama de lamaie, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare, piper.

Ingrediente:Salata_de_fasole_boabe_cu_ton_si_rosii

  • 400 g fasole boabe din conserva
  • 200 g ton in ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura frunze de patrunjel
  • 1 lingura busuioc tocat
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 100 g ruccola ori salata verde
  • 250 g rosii cherry
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • 60 ml ulei extravirgin de masline
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteci într-un bol fasolea şi peştele scurse, ceapa roşie tocată, coaja rasă de lămâie, precum şi frunzele de pătrunjel şi de busuioc fin tocate. Păstrezi câteva roşioare pentru ornat, iar restul le tai în jumătăţi şi le adaugi în salată.

Pentru dressing, ames­teci uleiul cu zeama de lămâie, usturoiul pisat, sare şi piper după gust. Stropeşti salata cu dressingul şi o decorezi cu roşiile şi cu frunzele de ruccola.

Salată de fasole boabe, cu ton si roşii

Salata_de_fasole_boabe_cu_ton_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.