Salată de fasole boabe maro
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de salata de fasole boabe maro din: fasole boabe, ceapa, patrunjel, zeama de lamaie, otet balsamic, ulei din samburi de struguri, sare si piper negru.
- 800 g fasole (boabe) maro din conservă
- 4 cepe mari
- 1 leg. pătrunjel (frunze)
- zeama de la o lămâie
- 4 lingurite oţet balsamic
- 8 lingurite ulei (din sâmburi de struguri)
- sare
- piper negru măcinat
Mod de preparare:
Se clăteşte fasolea apoi se lasă în sită să se scurgă. Se curăţă ceapa şi se taie mărunt. Pătrunjelul de asemenea se taie mărunt şi împreună cu ceapa şi cu fasolea se pun într-un castron.
Din zeama de lămâie, oţet. ulei, sare şi piper se prepară un sos care se toarnă peste boabele de fasole şi se amestecă bine toată mixtura.
Salată de fasole boabe maro
Poftă bună!
Incoming search terms:
- fasole maro