Salată de fasole boabe maro

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de salata de fasole boabe maro din: fasole boabe, ceapa, patrunjel, zeama de lamaie, otet balsamic, ulei din samburi de struguri, sare si piper negru.

Ingrediente:Salată de fasole boabe maro

  • 800 g fasole (boabe) maro din conservă
  • 4 cepe mari
  • 1 leg. pătrunjel (frunze)
  • zeama de la o lămâie
  • 4 lingurite oţet balsamic
  • 8 lingurite ulei (din sâmburi de struguri)
  • sare
  • piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Se clăteşte fasolea apoi se lasă în sită să se scurgă. Se curăţă ceapa şi se taie mărunt. Pă­trunjelul de asemenea se taie mărunt şi îm­preună cu ceapa şi cu fasolea se pun într-un castron.

Din zeama de lămâie, oţet. ulei, sare şi pi­per se prepară un sos care se toarnă peste boabele de fasole şi se amestecă bine toată mixtura.

Salată de fasole boabe maro

Salată de fasole boabe maro

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • fasole maro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.