Salata de fasole pastai cu usturoi

Printeaza

 

O reteta simpla si gustoasa de salata de fasole pastai, usturoi, galbenusuri si ulei.Salata de fasole pastai cu usturoi

 

Ingrediente:

  • 1 kg fasole
  • 1 căpăţână mijlocie usturoi
  • 2 gălbenuşuri
  • ulei pentru maioneză

 

 

Mod de preparare:

Speli fasolea, o cureţi de capete şi o fierbi în apă sărată. Odată fiartă, o strecori şi o laşi la răcit, după care o macini prin maşina de carne.

Usturoiul îl vei macina împreună cu fasolea sau îl dai prin presă, după dorinţă. Faci maioneza pe care o amesteci cu fasolea, potriveşti de sare şi o mai dai la rece pentru 2-3 ore. După gust, adaugi şi piper măcinat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.