Salata de fasole verde cu maioneza de pufuleti

Printeaza

Salata de fasole verde cu maioneza de pufuleti

Ingrediente:Salata de fasole verde cu maioneza de pufuleti

  • 500 g fasole verde (de la congelator sau din borcan)
  • 1 pungă de pufuleţi
  • 1 linguriţă muştar
  • zeamă de lămâie
  • 100 ml ulei
  • 3-4 căţei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Decongelezi fasolea, o laşi să se scurgă şi o mai dai într-un clocot cu apă încălzită în prealabil. Scurgi apa şi laşi fasolea deoparte până pregăteşti maioneza: zdrobeşti pufuleţii într-un castron, torni peste ei o ceaşcă mică de apă caldă, amesteci până obţii o pastă omogenă şi adaugi apoi uleiul ca la maioneză.

După ce ai încorporat tot uleiul, pisezi usturoiul şi-l adaugi în maioneza de pufuleţi împreună cu muştarul şi zeamă de lămâie după gust. Amesteci fasolea verde cu maioneza de pufuleţi, potriveşti gustul de sare, dacă mai e nevoie, şi salata e gata.

Salată de fasole verde cu maioneză de pufuleţi

Salata de fasole verde cu maioneza de pufuleti

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.